Oferta

minoxidil

Rezultate

caderea parului
Anonim

Sunt client fidel de 2 ani de zile. Am avut rezultate foarte bune, dar din pacate am facut o pauza de cateva luni si a trebuit sa ma apuc iar de el. Produsul functioneaza, trebuie doar sa va tineti de el!

Elena

Initial am crezut ca am aruncat banii pe fereastra din nou. Dar cum imi cumparasem pachetul de 3 luni, am zis sa incerc in continuu. La inceput imi cadea mai mult par si m-am speriat, dar am citit ca este normal, ca se face loc pentru paru nou. Acum sunt deja la a 3-a comanda!

Anonim

Cateodata ti se ia sa il folosesti in fiecare zi dimineata si seara, dar ca sa iti pastrezi parul ai face orice nu? :)

Cristian

In fiecare zi observam cum imi cad din ce in ce mai multe fire de par, fie la dus sau in chiuveta cand ma pieptanam. Dupa un timp deja incepea sa se vada la tample si in crestetul capului. Am cautat pe net, am gasit informatii pe bloguri si forumuri despre Minoxidil, am dat de site-ul dumneavoastra care il comercializeaza si am zis sa incerc. Cel mai bun lucru care l-am facut pana acum :)

La ce ma pot astepta?

Aici sunt unele lucruri la care va puteti astepta cand incepeti sa folositi Minoxidil.

In timpul primelor saptamani de utilizare, poate exista o crestere temporara a pierderii parului:
Acesta este un semn bun si inseamna ca noua faza de crestere a parului a inceput!
Firele de par mai vechi pe care le-ai pierdut fac drum pentru fire de par noi si sanatoase. In cele din urma, acestea vor creste.
Folosind Minoxidil, noile fire de par vor aparea cu aceeasi culoare si aceeasi grosime ca restul parului.
Mai presus de toate, tine pasul cu rutina. Niciun succes real nu va avea loc peste noapte.

Daca nu vedeti rezultate dupa 4 luni de aplicare Minoxidil Solutie sau Spuma de doua ori pe zi, trebuie sa intrerupeti tratamentul.