Oferta

minoxidil

Rezultate

caderea parului
Anonim

Sunt client fidel de 2 ani de zile. Am avut rezultate foarte bune, dar din pacate am facut o pauza de cateva luni si a trebuit sa ma apuc iar de el. Produsul functioneaza, trebuie doar sa va tineti de el!

Elena

Initial am crezut ca am aruncat banii pe fereastra din nou. Dar cum imi cumparasem pachetul de 3 luni, am zis sa incerc in continuu. La inceput imi cadea mai mult par si m-am speriat, dar am citit ca este normal, ca se face loc pentru paru nou. Acum sunt deja la a 3-a comanda!

Anonim

Cateodata ti se ia sa il folosesti in fiecare zi dimineata si seara, dar ca sa iti pastrezi parul ai face orice nu? :)

Cristian

In fiecare zi observam cum imi cad din ce in ce mai multe fire de par, fie la dus sau in chiuveta cand ma pieptanam. Dupa un timp deja incepea sa se vada la tample si in crestetul capului. Am cautat pe net, am gasit informatii pe bloguri si forumuri despre Minoxidil, am dat de site-ul dumneavoastra care il comercializeaza si am zis sa incerc. Cel mai bun lucru care l-am facut pana acum :)

Mituri despre caderea parului

Gena caderii parului provine din partea mamei
FALS. Pierderea ereditara a parului poate fi transmisa de catre oricare dintre parinti, mai puternica fiind influenta partii materne. Gena sau genele responsabile pentru acest lucru nu au fost inca identificate si modelul de mostenire este complex.
Minoxidil este singura solutie disponibila fara prescriptie medicala, care este dovedit clinic ca opreste caderea parului si stimuleaza cresterea lui
ADEVARAT. Minoxidil si-a demonstrat capacitatea de a creste parul atunci cand a fost studiat pentru alte indicatii in 1980. Pana in ziua de azi, minoxidil este singura solutie fara prescriptie demonstrata clinic ca ajuta la cresterea parului.
Daca ma spal mai des pe cap, chelesc
FALS. Samponarea frecventa nu are niciun efect, pozitiv sau negativ, asupra pierderii parului din cauze ereditare. Dar este important sa aveti grija de parul care il aveti.
Uscarea parului poate cauza pierderea lui
FALS. Dar poate usca, arde sau distruge firele de par care pot cadea ulterior. Daca sunteti printre cei care sufera de caderea ereditara a parului, firele de par noi sunt mult mai subtiri si mai putin vizibile decat cele pe care le inlocuiesc.
Este normal sa pierdem intre 40-100 de fire de par, zilnic
ADEVARAT. Acest lucru este valabil pentu persoanale care nu sufera de chelie masculina, si aceste fire de par vor fi inlocuite in curand de altele noi. Daca suferiti de cadere ereditara a parului, aceste fire de par provin din foliculii de par, care se micsoreaza iar noile fire de par vor fi mai subtiri. Eventual, foliculii se opresc si nu vor mai produce deloc fire de par.
Pot lua medicamente pentru a creste numarul de foliculi de par de pe cap
FALS. In prezent nu exista niciun fel de medicament pe piata, care va modifica numarul foliculilor de par de pe cap. Numarul de foliculi de par este in totalitate in afara controlului dumneavoastra - este ereditar.
Daca ma rad sau ma tund, parul meu va creste mai gros si mai rapid
FALS. Parul creste cu o rata medie de 1cm pe luna. Fiecare fir de par este usor mai gros la baza acestuia, comparativ cu varful sau, astfel incat parul poate parea mai gros aproximativ o saptamana dupa ce a fost taiat. Cu toate acestea, taierea parului nu are absolut niciun efect asupra grosimii firului de par sau numarul de fire de par care apar.
Barbatii cheli sunt mai virili
FALS. Credinta ca barbatii cheli sunt mai virili decat un om cu par in cap este, din pacate, pentru cei care cauta consolare, fara fundament stiintific.