Oferta

minoxidil

Rezultate

caderea parului
Anonim

Sunt client fidel de 2 ani de zile. Am avut rezultate foarte bune, dar din pacate am facut o pauza de cateva luni si a trebuit sa ma apuc iar de el. Produsul functioneaza, trebuie doar sa va tineti de el!

Elena

Initial am crezut ca am aruncat banii pe fereastra din nou. Dar cum imi cumparasem pachetul de 3 luni, am zis sa incerc in continuu. La inceput imi cadea mai mult par si m-am speriat, dar am citit ca este normal, ca se face loc pentru paru nou. Acum sunt deja la a 3-a comanda!

Anonim

Cateodata ti se ia sa il folosesti in fiecare zi dimineata si seara, dar ca sa iti pastrezi parul ai face orice nu? :)

Cristian

In fiecare zi observam cum imi cad din ce in ce mai multe fire de par, fie la dus sau in chiuveta cand ma pieptanam. Dupa un timp deja incepea sa se vada la tample si in crestetul capului. Am cautat pe net, am gasit informatii pe bloguri si forumuri despre Minoxidil, am dat de site-ul dumneavoastra care il comercializeaza si am zis sa incerc. Cel mai bun lucru care l-am facut pana acum :)

Cum functioneaza Minoxidil?

Minoxidil revigoreaza foliculii de par micsorati - acestia isi maresc dimensiunea si parul devine mai gros de-a lungul timpului.

Minoxidil functioneaza prin stimularea foliculilor de par

Atat Solutia cat si Spuma contin minoxidil, un tratament fara prescriptie medicala, dovedit clinic ca ajuta la prevenirea caderii parului in continuare. Folosind Minoxidil de doua ori pe zi poate chiar inversa procesul, rezultand regenerarea parului.

Minoxidil functioneaza prin directionarea fluxului sanguin catre foliculii de par si cresterea ca dimensiune a foliculilor si a canalului de crestere a parului, stimuland si prelungind cresterea parului. Acesta a fost demonstrat ca ajuta la prevenirea caderii parului in 4 din 5 barbati, si ajuta la stimularea regenerarii a fire de par mai groase.

Minoxidil functioenaza cel mai bine la barbatii care observa primele semne de cadere si subtiere a parului in partea de sus a scalpului, dar poate fi folosit si de barbati care observa retragerea conturului, acesta fiind, de obicei, un stadiu incipient in pierderea ereditara a parului.

Cat timp dureaza inainte ca Minoxidil sa inceapa sa functioneze?

Acest lucru variaza. Studiile clinice au aratat ca regenerarea poate sa apara mai devreme de 8 saptamani cand folositi Minoxidil Spuma sau Solutie. Dar poate dura pana la 16 saptamani inainte de a vedea rezultate. Doar sa aveti in vedere ca rezultatele difera de la o persoana la alta, deci, trebuie sa veti rabdare.

Cand incepeti sa folositi Minoxidil, este posibil sa observat o crestere temporara a caderii parului in primele 2-6 saptamani. Acest lucru este normal si este de fapt, o veste buna - inseamna ca noile fire de par isi fac loc sa creasca.

Minoxidil functioneaza pentru toata lumea?

Exista multi factori care influenteaza efectele, inclusiv:
Predominanta de cadere a parului ereditara din familia ta
Durata de timp in care ai pierdut parul
Conditia de cadere a parului pe care o aveti
Zona de pierdere a parului de pe scalp.

ATENTIE!

Intotdeauna folositi doza recomandata de 1 ml (sau 1gr in cazul spumei)
Orice masare a scalpului ar trebui sa fie blanda pentru a minimiza ruperea firelor de par
Daca folositi un pieptene, asigurati-va ca are varfurile rotunjite si dintii larg distantati
Fiti rabdatori - rezultatele nu apar peste noapte

Cu toate acestea, Minoxidil este dovedit de a stabiliza pierderea parului in 4 din 5 oameni.