Oferta

minoxidil

Rezultate

caderea parului
Anonim

Sunt client fidel de 2 ani de zile. Am avut rezultate foarte bune, dar din pacate am facut o pauza de cateva luni si a trebuit sa ma apuc iar de el. Produsul functioneaza, trebuie doar sa va tineti de el!

Elena

Initial am crezut ca am aruncat banii pe fereastra din nou. Dar cum imi cumparasem pachetul de 3 luni, am zis sa incerc in continuu. La inceput imi cadea mai mult par si m-am speriat, dar am citit ca este normal, ca se face loc pentru paru nou. Acum sunt deja la a 3-a comanda!

Anonim

Cateodata ti se ia sa il folosesti in fiecare zi dimineata si seara, dar ca sa iti pastrezi parul ai face orice nu? :)

Cristian

In fiecare zi observam cum imi cad din ce in ce mai multe fire de par, fie la dus sau in chiuveta cand ma pieptanam. Dupa un timp deja incepea sa se vada la tample si in crestetul capului. Am cautat pe net, am gasit informatii pe bloguri si forumuri despre Minoxidil, am dat de site-ul dumneavoastra care il comercializeaza si am zis sa incerc. Cel mai bun lucru care l-am facut pana acum :)

Efecte Caderea Parului

Multi barbati accepta faptul ca parul lor este in scadere, totusi, pentru unii, caderea parului poate fi o problema delicata.

Barbatii care isi pierd parul, de obicie, experimeneteaza reactii similare, in primul rand negarea ca pierderea parului are loc, apoi anxietate din acuza asociatiilor stereotipe ale cheliei (batran, neatragator si fara masculinitate) si, in final, la furie fata de conditia cu care se confrunta. Alte reactii adverse tipice pot include depresie, sau pierderea respectului de sine.

Per ansamblu, efectele caderii parului variaza de la o persoana la alta cu cat de mult accepta caderea parului ca facand parte din viata lor.

Dar, daca sunteti una dintre persoanele care vor sa faca ceva in privinta asta, va recomandam sa incercat Minoxidil Spuma sau Solutie si sa opriti caderea parului acum!